Tricked Esport

3 måneders praktik forløb i marketing afdelingen

Figma Workspace

Mine arbejdsopgaver var blandt andet; Indgå i et UX-orienteret team, udarbejdelse af UX hypoteser, analyser og forbedringsforslag, deltage på ugentlige marketing møder, udarbejdning af grafisk indhold, opsætning af landingpages og Email marketing.

Bruger rejsen

Af det første møde jeg havde med marketingteamet kunne jeg forstå at problemstillingen de kæmpede med var for meget frafald i onboarding af forældrene til esport club. 

Jeg begyndte derfor at undersøge om hvad der kunne være grunden til dette. Som udgangspunkt brugte jeg en spørgeundersøgelse der blev besvaret af forældre.

De to største problemer som brugerundersøgelsen fremviste var at forældrene var bange for at deres børn ikke ville være nok fysisk aktive og at der vil mangle socialt samvær til undervisningen. Disse to punkter blev sat i fokus bag ideerne til undersøgelsen og fremtidige ændringer på brugerrejsen og Tricked hjemmesiden.

Der blev ved hjælp af undersøgelsen sat en ny marketingstrategi med to punkter i fokus. Der skulle mere liv på hjemmesiden. Give hvert lokation sin egen side der fortæller en historie, mere information til forældre. Væk med sort/hvide billeder, ind med farvebilleder af centrene og mere bevægelse i dem.

Match Coverage

En anden del af mit praktikforløb gik på at lave grafikker til esport kampe. Opgaven gik ud på at lave templates der kunne bruges på sociale medier der skulle følge Tricked Pro design, med nye ideer for visualisering med de grafiske elementer der allerede fandtes.

Der skulle udarbejdes nemme skabeloner der kunne ændres til de forskellige kampe i fremtiden. Jeg fik lavet adskillige designs til to formater (Twitter post og Instagram story) der blev brugt de næste uger til promovering af kampe som Tricked Pro CSGO holdet skulle spille.