LEGO

KEA Kundeprojekt

“Hvordan kan vi skabe incitament hos LEGO-fans, som øger sandsynligheden for at KFOLs vender tilbage som AFOLs, som anerkender og belønner loyalitet både før, under og efter “The Dark Period”? “

Indsigtsrapport

Procesdokumentation

Prototype

Dette projekt præsenterer en undersøgelse og videregående analyse af fænomenet “The Dark Period” og udfordringerne forbundet med brugere, som stopper med at lege med LEGO. I projektet ønskes der at kreere en løsning, som skaber et incitament for at vende tilbage til LEGO og som anerkender brugerne for deres tilbagevenden loyalitet.

Ved at benytte os af desk-research, brugerinterviews, spørgeskema, empathy-mapping og Google Ventures Sprint, har vi fået indblik i brugernes behov og identificeret relevante udfordringer, som man med fordel kan løse.

Vi har på baggrund af vores grundige undersøgelse udviklet et produkt, der kan gøre det nemmere for brugere at vende tilbage til LEGO efter spontane “Dark Periods” i deres liv.

Konceptet fungerer som et digitalt portefølje, som brugeren kan interagere med og lege i. Det er en mulighed for LEGO-fans at opbevare og dele deres kreationer med hinanden, uden det optager fysisk plads i hjemmet. Det gør det nemmere for forældre at dele kreationer med deres børn og som skaber et rum, hvor børn og voksne kan være sammen og møde hinanden i legen.

Et digitalt univers som samler folk om deres nye og gamle LEGO-kreationer, og som sørger for at din kreation aldrig lægges for langt væk eller bliver glemt. (Tryk på billedet til venstre for at prøve prototypen)