Hej, jeg hedder Ivan

Jeg er 25 år, bor i Lyngby og er igang med at læse til bachelor i Digital konceptudvikling på Københavns Erhvervsakademi (KEA).

Min passion er UX design.  Jeg er dybt motiveret i mit mål om at blive en god UX designer. Jeg er meget lærenem og detalje orienteret. For mig er det vigtigt at skille sig ud og vise hvad man som person har at tilbyde inden for faget, jeg en meget god team player og er altid glad for at arbejde sammen, som hold, om et mål.

Med ekspertise i UX og programmer som Figma, Adobe-pakken, Canva, WordPress, AI og et solidt fundament inden for kodning, er jeg dedikeret til at skabe intuitive brugeroplevelser, der driver engagement og leverer exceptionelle resultater.

Ud over mit professionelle liv er jeg en ivrig sportsentusiast, især passioneret omkring fodbold. Min passion for sport har givet mig en følelse af teamwork, disciplin og drivkraften til at opnå ekspertise i alle mine bestræbelser. Derudover har jeg en stor interesse for international politik og forstår kompleksiteten af ​​globale relationer og deres indflydelse på samfund. Min kærlighed til sprog har givet mig mulighed for at kommunikere og forbinde mig med mennesker fra forskellige baggrunde, beriget mine perspektiver og fremmet en mere inkluderende tilgang til design.